The 2-Minute Rule for gömme rezervuar

Wiki Article

This Internet site is employing a security support to safeguard by itself from on the net assaults. The motion you only carried out brought on the security solution. There are various steps that may result in this block which include publishing a particular word or phrase, a SQL command or malformed info.

This Web page is using a security services to shield itself from on line attacks. The motion you just done activated the safety Alternative. There are plenty of actions which could set off this block which include publishing a particular word or phrase, a SQL command or malformed info.

Sıklıkla arızalan gömme rezervuarların tamir hizmetini deneyimli ustalarımız ile yapıyoruz. Yaptığımız klozet tamirleri için 1 yıl parça garantisi veriyoruz.

Tüm Bağlantılar: Tüm bağlantıları ve montaj noktalarını tekrar kontrol edin. Her şeyin sıkıca oturduğundan ve doğru bir şekilde bağlandığından emin olun.

Montaj öncesi tesisatınızdaki suyu bir miktar boşa akıtarak borulardaki kum , çakıl vb. atıkların temizlenmesinin sağlanılması

five. Serel önemli su borularında kum ve pas birikintilerini taşınabilir en iyi sonuçları gömme rezervuar servisi için su hattının pisliklerden temizlendiginden emin olduktan sonra Serel şamandirayi bağlayıp ayar çubuğunu koldan ayarlayın.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to find the very best YouTube knowledge and our latest characteristics. Find out more

Rezervuardaki suyun tamamen boşaltılması işlemine geçebilirsiniz. Rezervuarın içinde biriken tortunun ve kirleticilerin temizlenmesini kolaylaştırıyor.

VitrA, rezervuar iç takımı satın almayı planlayan müşterilerine iki farklı gömme rezervuar su girişi seçeneğine sahip ürün sunar. Böylelikle kullanıcılara, sahip oldukları gömme rezervuar rezervuarın tasarım özelliklerine uygun olacak şekilde alttan ya da yandan su girişli modeller arasından seçim yapma olanağı sağlanır; hâlihazırda kullanılan ve memnun olunan rezervuarı tamamen değiştirme sorunu ortaya kalkar.

Ancak iç kısımda oluşacak kirlenmelerde süreç birz daha zor. Bu nedenle kirlenmeye sebep olan etkileri bilmek isteyebilirsiniz. Evde kullandığınız Vitra ya da farklı bir marka rezervuar gömme rezervuar servisi sisteminin içinin kirlenme sebeplerini şu şekilde açıklayabiliriz…

Ayrıca, İstanbul'da Avcılar ve Ataşehir'deki mağazalarının yanı sıra, 300'10 fazla aktif bayisiyle Marmara bölgesinde en geniş marka yelpazesine sahip tedarik zinciri hizmeti sunuyor.

gömme rezervuar Serel rezervuar ürünlerimiz TSE ve ISO standartlarında üstün teknoloji ile üretilmekte olup gerek montaj gerekse kullanım esnasında aşağıdaki konulara gösterdiğiniz özen ile sizlere uzun yıllar sorunsuz hizmet verecektir

Montaj esnasında Serel rezervuar ürünlerinin çizilmemesi için kullandığınız anahtar vb. aparatların ağızlarının plastik bez ile muhafaza altına alınması

Bunlar, temassız kumanda panellerinin kullanılması için sıva altına monte edilir. VitrA’nın avantajlı klozet iç takım fiyatları sayesinde klozetlere uyumlu iç takımlar satın alınabilir.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the very best YouTube expertise and our most recent characteristics. Learn more

Report this wiki page